Adatpontosítás menete

Írja be cége nevét a keresőbe. Ezt követően láthatja az Önnel egy kategórába tartozó cégek listáját és a listán elfoglalt helyét. Azt, hogy melyik kategóriában szerepel a lista tetején láthatja.

Ha úgy érzi, hogy cége tevékenysége nem releváns a kategóriájával, akkor a cége sávjára kattintva válassza az “adatpontosítás” gombot. Itt az ingyenesen kitölthető űrlap segítségével üzenhet nekünk illetve itt feltüntetheti cége weboldal linkjét és egy címkét, amivel ismertetné tevékenységét. Ezt a funkciót azért érdemes igénybe venni, mert így kitűnhet a listában a többi céggel szemben.

A “Csomagajánlatok” gombra kattintva csatlakozhat a Haszon Listák szolgáltatásaihoz és élhet a felkínált lehetőséegivel. Illetve előfizetőként ennél jóval több címkét, weblinket, social media linket helyezhet el a profilján annak érdekében, hogy könnyebb megismerhessék cégét. Valamint, hogy igénybe vehessetovábbi termékeinket és szolgáltatásainkat. 

A Haszon Listával kapcsolatos egyéb kérdéssel is keressen minket bizalommal!

e-mail: hglistakugyfelszolgalat@hgmedi.hu

tel.: +36 30 990 6609

Töltse ki űrlapunkat!

    Kedves Felhasználó!

    Lehetősége van, van adatainak pontosítására, ingyenesen egy weboldal link és egy címke (tag) beállítására. Nézze meg csomagajánlatainkat, további lehetőségeket kínálunk a Top 1000 cégnek, melyekkel jobban ki tud emelkedni és szakmai információkhoz juthat.